توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد!
سرخط خبرها

گلباران حرم مطهر رضوی در روز میلاد حضرت رضا (ع)| پخش مراسم گلباران حرم از شبکه‌های سیما

  • کد خبر: ۳۲۵۳۵
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
گلباران حرم مطهر رضوی در روز میلاد حضرت رضا (ع)| پخش مراسم گلباران حرم از شبکه‌های سیما
در شب میلاد با برکت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) حرم مطهر رضوی توسط خدام آستان قدس رضوی گلباران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد توکلی، مدیر امور خدمه آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه ویژه برنامه گلباران حرم مطهر رضوی امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت محدود و با حضور خدمه آستان قدس رضوی برگزار می‌شود، گفت: این مراسم ۱۲ تیر مصادف با شب میلاد حضرت رضا (ع) با حضور خدام، فراشان، دربانان و کفشداران آستان مقدس حضرت رضا (ع) برگزار خواهد شد.


وی بیان کرد: این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز می‌شود و در ادامه پس از اجرای مراسم سخنرانی و قرائت خطبه شب میلاد حضرت رضا (ع)، مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) به بیان مدح و منقبت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) می‌پردازند.


توکلی ادامه داد: سپس هر کدام از خدمه با در دست داشتن شاخه گل در آیینی خاص کنار مضجع شریف رضوی حضور می‌یابند و شاخه‌های گل را تقدیم ابا الحسن علی بن موسی الرضا (ع) می‌کنند و فرخنده میلاد امام هشتم این را به محضر حضرت، ولی عصر (عج) و شیعیان تبریک و شادباش عرض می‌کنند.


مدیر امور خدمه آستان قدس رضوی اضافه کرد: این مراسم از ساعت ۶ و نیم در رواق بزرگ امام خمینی (ره) بدون حضور زائران و مجاوران و به صورت نمادین برگزار خواهد شد و با هماهنگی انجام شده شبکه‌های مختلف سیما این مراسم را پوشش خواهند داد.

منبع: آستان‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->